Den perfekte matboksen, fins den?

Morgendagens matpakke som seksåringen skal ha i sin sekk. Jeg har brukt pepperkakeformer til å lage hjerter og stjerner. Hun får agurk og tomat i en boks, og falukorv i den andre. Hun har en vitaminbjørn og brødskiver med fårepølse og leverpostei.. Hun har skolemelk, og en flaske med drikke i.

Tar bare noen få minutter å lage, og det er mye bedre å spise når maten ser innbydende ut.. Husker nemlig selv de svette brunostskivene man nesten vegret seg for å spise når jeg selv var skolejente for mange mange år siden..

Dagens matboks, en mellomstor boks med prinsesser på. Måtte legge en bit tape på lokket for å holde det igjen.. Er ikke fornøyd med den, men den får duge i morgen.. Jeg synes det er vanskelig å finne gode matbokser, som ikke er altfor store, eller bittesmå.. Jeg vil gjerne sende med frukt og grønt, samtidig som jeg vil at maten skal holde seg frisk frem til det er lunsj på skolen. Skolesekken er jo ikke så veldig stor, og det skal jo være både bøker,penal og drikkeflaske i sekken i tillegg til matboksen..

Jeg har prøvd flere typer bokser, men synes lokkene er så dårlige, de holdes ikke ordentlig igjen! Så om noen har tips til gode matbokser så kom med dem! Tar gjerne i mot tips og tester ut hvis noen har gode ideer :)

6 kommentarer til “Den perfekte matboksen, fins den?

 1. Reidun Beate

  Wow, så kreativ du har vært :-) Må vel lære meg noen slike knep jeg også. Datteren vår begynner i barnehagen den 1. oktober, så det blir stort :-)

  PS: Jeg likte bloggen din så godt at jeg la den til bloglovin :-)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Takk for det :wink: Ja, prøver å være litt kreativ innimellom :-P Det er jo så moro når hun kommer hjem,glad og fornøyd og forteller at det var moro å åpne matboksen :wink:

   Svar
 2. thile

  Så innbydende du lager matboksens innhold, Eva :)
  Uff ja, jeg husker også de svette brunost skivende…
  for enda mange,mange år siden :wink:

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Takk, jeg prøver i allefall :wink: Gjør inntrykk det man får som barn – og jeg har alltid visst at mine barn skulle få gode, sunne matpakker :-P

   Svar
 3. Inger Lise

  Jakter på den selv. Vi bruker en boks vi fant på kitch’n. Plass til mye, men litt stor. Ifjor bruke vi koffertboks fra blafre og var veldig fornøyd med den. :-)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Har også en sånn stor blafrekoffert men i skolesekken blir den for stor:) Men de er nydelige med de flotte motivene.. Skulle ønske de hadde kjøleskap på skolen så man kunne lagt boksene rett dit og ungene fikk hente de til lunsj :wink:

   Svar

Legg inn en kommentar