Ny uke – med høststemning

Merker at høsten har meldt sin ankomst, nå er det skarp luft og ganske kaldt ute.. I dag var første dag med strømpebukse på seksåringen.. Ok, longs da – de som kjenner oss vet jo at hun hater strømpebukser.. Det hadde nok vært nattefrost også, for flere måtte skrape bilene i morges!

Ullundertøyet er hentet frem, og det samme er lue, votter og fleece. Har jo ikke hatt særlig til sommer, så håper i allefall høsten blir lang og fin.. (D.v.s uten regn.. )

Har hatt tidligvakt i dag, så var ferdig på jobb klokka tre. Så var det å busse hjemover og hente Mia på sfo. Hun kom løpende mot meg når jeg kom, og jeg ble møtt med en god klem:) De hadde kosa seg ute en stund, men hun var ikke helt klar for å komme inn hjemme så hun tok sykkelen og dro til Erica mens jeg lagde middag. Ble fisk i dag:) Bare såvidt Mia hadde tid å komme inn å spise, før hun dro ut igjen. Hun sykler og sykler, blir visst aldri lei:)

Jeg har plagdes med skulderen igjen den siste uken, er helt pyton at det ikke gir seg. Må ta 600 mg ibux hver dag før jeg drar på jobb, så en midt på dagen hvis jeg skal greie å holde ut.. Det vises jo ikke at jeg har vondt, derfor er det vel ikke så lett å forstå det for andre heller.. Men, har legetime på torsdag så får se om de finner på noe annet lurt – for slik som det er nå kan det ikke være i lengden.. :(

Nå er det tid for en kopp kaffe og en rolig stund før seksåringen skal hentes inn til kvelden:)

Ha en god mandag!

7 kommentarer til “Ny uke – med høststemning

  1. Inger Lise

    Her har også ullundertøy og fleeceklær blitt tatt frem og tatt i bruk. Håper på en fin og lang høst, er deilig med høst så lenge den er tørr.

    Håper legebesøket har sin nytte. ikke noe ålreit å gå og ha vondt. Tvi tvi

    Svar

Legg inn en kommentar