Fredag med bytur og besøk

cola
Har vært på kafe med min søster i dag, der drakk jeg cola fra glassflaske, det er den aller beste colaen synes jeg..

Etter at jeg hadde levert Mia Christine i barnehagen dro jeg til byen for å treffe min søster. Hadde god tid så jeg fant ut at jeg skulle gå i stedetfor å ta bussen, og det var en fin tur selv om det blåste ganske kraftig over brua. Turen gjorde godt, er fint å gå når det bare er vær til det. Begynte å regne utover dagen i dag så var bra det var oppholdsvær akkurat da jeg gikk;)

Var i byen til i tolv tiden, da plukket min yngste søster oss opp og så dro vi å hentet niesen min på sfo, før vi satte kursen mot ett kjøpesenter. Ble kaffe der, før jeg måtte opp i barnehagen og hente jentungen. Hun skulle ha Victoria med hjem i dag og jeg lovde å hente dem tidlig. Vi tok buss hjem, og det syntes begge to var stas. Vi kjører jo mest bil til vanlig og det gjør Victoria og de også;) Vel hjemme så fant min søster ut at hun og ungene skulle komme på besøk, så jeg satte i gang med å lage taco til hele gjengen. Det falt i smak hos både liten og stor. Ungene lekte helt til klokka var 19.30, og de dro hjem.

Mia var kjempesliten etter all besøket, så nå ligger hun og skal sove. Tror ikke hun sover enda.. Jeg skal se på resten av the Voice og så er det sofaen resten av kvelden, slik det skal være på fredager.. I morgen er det kanskje sirkus på oss, får se hva det blir til:)

Ha en fin kveld.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar