Liten sjukling

29
En liten skatt har sovnet på sofaen..

Hun har vært så rar i formen hele uka, har klaget over vondt i hodet, voksesmerter og har vært litt tett/forkjølet. I går etter barnehagen ble hun veldig sliten, men holdt det gående til kvelden med både lek og vanlige sysler. I natt kom feberen snikende, og hun sov veldig urolig, og snakket en del i søvne.. Hun hadde rett over 38 i temp. i morges, men har stortsett bare ligget på sofaen i dag, og sett på tv. Hun fikk i seg ett knekkebrød og litt vann – mer har hun ikke ville hatt. Sovnet for en knapp time siden og sover enda. Hun har feber roser på kinnene, og kjennes varm ut. Blir hjemmedag på oss i morgen også, selv om det er karneval i barnehagen og hun nok kommer til å bli kjempe lei seg pga det. Får håpe dette er noe som går fort over, selv om jeg vet at de i barnehagen som har hatt influensa har brukt flere dager på å bli frisk igjen..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar