Fri i dag..

I dag har jeg fri fra jobb, så jeg og Miaskatten har kosa oss hjemme..
281009-3
Var ute på verandaen en times tid..

Mia elsker å leke med biler, og hun koste seg virkelig med å sende bilene ned sklia..
281009-4

281009-2

Moro å skli ned selv også da:)
281009

Ellers har jeg fått unna litt husarbeid, har støvsugd all sanda ut av gangen blandt annet.. Håper virkelig det blir snø slik at vi slipper all den sanden, for det går meg virkelig på nervene at det kommer så mye inn:P Har vaska og hengt opp klær, rydda bort tonnevis med reklame som lå slengt rundt omkring – og vært nede i containeren og kasta det! Så har jeg rydda kjøkkenet og sånn.. Snuppa er kjempeflink til å leke, og kan styre i timesvis med de små bilene eller figurene hennes. I ettermiddag skal vi til svigermor å spise middag – skal bli godt å komme til ferdig middag kjenner jeg..

I morgen har jeg seinvakt, så da er det jobbing fra 9 til 16.30. Skal prøve å komme gjennom til legen og, i telefontiden hennes. Skal høre om jeg bør forlenge sykemeldinga eller om jeg skal prøve meg på 100 % jobbing igjen. Er usikker selv, for skulderen verker når jeg er på jobb, og må fortsatt ta smertestillende når jeg er der.. Huff,ikke lett det der..

Nå skal jeg rydde opp uteklærne til Mia, så kommer nok også stor jentene hjem fra skolen snart:)
Ha en fin dag!

nysign

Legg inn en kommentar