Tannbørstehetter – Buzzador kampanje

Jeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til. Nå har du nemlig mulighet til å piffe opp tannbørsten din med Jordans nye midlertidige kolleksjon med personlige tannbørstehetter! Jordan lanserer ti ulike tannbørstehetter − der du kan finne den som passer akkurat deg.

Jentungen knabbet raskt til seg denne, fordi hun mente den passet perfekt :)
Vi voksne har tatt supermamma og superpappa – bare fordi de passet oss perfekt! Haha. Søsteren min valgte ut Hønemor og Sjefen om jeg ikke husker helt feil, så her er virkelig noe for en hver smak;) Tannbørsten er forresten også i bruk – jeg liker tannbørster som kommer fra Jordan, så det passet bra med en ny en nå. Så i bunn og grunn er vi veldig fornøyd med denne buzzador kampanjen:) Mange mener kanskje at det er unødvendig med slike hetter, men jeg synes det er både rensligere og praktisk når tannbørsten ligger i toalettmappen på tur!

Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

Legg inn en kommentar