Update


Tror dere vi slapp unna influensaen? Neida, vi har vært syke alle sammen.Jeg fikk det først, og ble liggende i  f i r e dager. Ett døgn med oppkast og så kom alt det andre i tillegg.

Gubben fikk feber og var kvalm /slapp og måtte holde seg hjemme han og. Så trodde vi det var over – men så kastet Mia opp nøyaktig ei uke etterpå.12 timer med oppkast – og hjemme resten av uka. Men NÅ er vi friske. Og må det vare resten av året! Vi har hatt vår dose nå altså. Husk 48 timers regelen folkens. Så sprer det seg ikke så fort.

I grunn har det preget oss så mye at vi har vært inne de siste tre ukene liksom. Nå er jo ikke været med oss heller – men jeg lengter etter å dra på tur, bålkaffe, nordlys og så videre. Ut i frisk luft og bare la tankene fly.. Lytte til naturen og bare ta innover seg hvor fint vi har det her nord. Håper sola kommer frem bak skyene – og vi får lysere dager. Det gleder jeg meg til.

Har dere sluppet unna influensaen?

Legg inn en kommentar