Mia sin ønskeliste

mialiste

Mia har skrevet liste og vi har funnet bilder av hennes ønsker for jula 2016 – og her kommer den:

mia1

Hun har blitt veldig glad i willow tree figurene og ønsker seg disse. De selges bl.a på tilbords på Jekta. Tror tilogmed det er 20 % på valgfri vare om man har jekta appen. Om du ikke bor i Tromsø kan disse også bestilles her.

mia2

Tights fra PoP – de eneste tightsene hun bruker. Kan ikke få for mange av de – og hun ønsker flere, gjerne i svart men alle farger er på ønskelista.  Tights fra andre butikker brukes ikke, og da er det ikke vits i å kjøpe det til henne.

mia3

Hun ønsker litt store gensere fra WOW. 

mia4

Er jo lov å prøve seg hvert år med uteklær fra Isbjørn. Største størrelse..

mia5

Så er det saccosekk til rommet, sengesett i blått, blått skjerf, gulløredobber og ellers hobbysaker, tegne og male, fargeleggingsbøker for litt eldre barn (disse som bokhandlerne selger – f.eks livet i havet, Harry Potter og så videre) TY bamser, gavekort.

Spør gjerne!

Legg inn en kommentar