Bursdagsfeiring

51På mandag feiret Mia Christine bursdagen sin, i lag med hele klassen, familie og venner. Siden hun har 9 årsdagen sin den 2 mai, og det er langhelg passet det best å ha selskap den 27 april.
Det ble ikke tatt så mange bilder under selskapet – og jeg legger ikke ut bilder av vennene hennes uten lov, så derfor viser jeg litt forskjellig her :
50 52 53 5859

555657

Det ble servert pølser med brød/lompe og brus. Malin hadde bakt muffins og fikk masse skryt for de hos både barn og voksne. Det gikk 6 liter vaniljeis med nonstop og peanøtter, vi hadde oreokake som er Mia sin favoritt og popcorn/baconsnacks i beger. Mia fikk det hun ønsket seg – og ble spesielt glad for disse kosedyrene med store øyne – og legoen. Hun fikk en god del penger som hun skulle spare til sommerferien – og masse tegnesaker og sminke/klær og smykker. Det gikk som en lek å ha 26 barn + 2 småbarn, og mange voksne innom. Og det beste av alt – jeg fant denne lappen på bordet i går – og det tyder på at bursdagsbarnet også var fornøyd!

60

4 kommentarer til “Bursdagsfeiring

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Ja det var det:) Har ett par gaver på lur til lørdagen og, så blir en liten feiring på selve dagen med bare oss :)

      Svar

Legg inn en kommentar