It’s Coffee time!

kaffetid

Det er vel ingen hemmelighet at vi drikker en god del kaffe hjemme hos oss..  Så i går når jeg var på shopping, så kjøpte jeg meg ny presskanne til kaffen.

Har jo to (!) kapselmaskiner, men når man har besøk og sånn så er det jo så tungvindt å lage en og en kopp – så derfor investerte jeg i en god presskanne. Så kjøper vi hele kaffebønner og maler dem før vi lager kaffe! Den blir veldig god – særlig om man bruker evergood dark roast kaffe! De fine bokstavkoppene på bildet fikk vi av Malin til jul, og bildet med alle de nordnorske uttrykkene på fikk vi hos den lure nissen.. hihi..
ordDisse bildene er så kule, tror jeg må kjøpe den andre varianten selv, så vi kan ha begge to hengende på veggen etterhvert. Jeg synes det er litt artig med ord og uttrykk som vi er så vant med at man egentlig ikke legger merke til de en gang, men som andre kanskje sliter med å forstå meningen med.. :)

I dag har vi vært på kino, jeg og Mia Christine – i lag med min søster, Ronja Celine og Tindra. Vi så på Tingeling og legenden om drømmebeistet. Mia syntes det var en fin film, og vi kosa oss med popcorn og cola. Var ikke mange som var å så filmen da,så det var god plass i kinosalen. Sikkert ikke så rart,klokka var bare 12 – og det var nok mange som ikke orka å gå ut i skjitværet! Det regner og blåser – og det meste av snøen som kom i går er nå sørpe! Blæh!!!

Jeg har jobbet med å lage en årskavalkade på bloggen, denne kommer i morgen! Så følg gjerne med for å se vårt år i bilder.

Liker du kaffe?

Legg inn en kommentar