Late romjulsdager

33Sjekk den søte kaffekoppen jeg fikk til jul! Jeg synes da også at kaffen smaker ekstra godt i ett fint mummikrus heart

De siste dagene har vi stortsett sovet,spist, sett på tv/film/nettflix, vært på besøk,spist litt til,måket snø – masse snø! Og spist enda mer.. hehe.. Føler av og til at man kun spiser i jula. Vi har vært så heldige å bli invitert på middag 2 ,3 og 4 juledag.  Vi hadde spleiselag på julematrester og annet godt hos min svigersøster med familie den 2 juledagen. Den 3. var vi hos svigerfar med samboer på den årlige Sodd middagen, og den 4 fikk vi servert kalkun hos svigermor. I dag så lagde vi taco, og inviterte min søster med familie på middag. Vi bor 15 mil unna min pappa, og vi er der altfor sjelden. Nå er det i tillegg dårlige kjøreforhold/skredfare pga været, og så jobber gubben i romjulen, derfor ble det ingen tur dit i romjulen heller. Men på nyåret en gang, da kommer vi til å dra på besøk.

I dag så har jeg og jentungen + Malin vært på ett storsenter her i byen mens gubben har jobbet. Mia trengte nye uteklær, og i år så valgte vi å velge bort vår favoritt Polarn o Pyret pga at de ikke hadde hennes størrelse inne. Hun må ha 146 nå, og siden de ikke hadde det så fant vi ut at vi måtte prøve ett annet merke. Valget falt på Didriksons – lilla parkas og blågrønn boblebukse.
31
Fargene lyver litt, jakken er mer lilla og buksen mer grønn..  Mia måtte ha 150 i denne, hun prøvde den og fant ut at dette var noe hun kunne bruke. Heldigvis! Den var kjempefin!
32Litt nytt hverdagstøy ble det også, blant annet en cardigan og en bukse fra Noa noa..
30Det ble tid til besøk på Yogurtheaven også. Tror det er favoritt kafeen til jentungen:) Gjør ikke meg noe det altså, for yogurt is er så godt! Nam nam!

Ellers så ble det ny presskanne og enda en ny greengate kopp på meg. Fikk gavekort til jul, og valgte å bruke det på Taras! Favorittbutikken min.
heart
I morgen blir det muligens kino, vi får se :)

Hva har du gjort i romjula?

4 kommentarer til “Late romjulsdager

  1. Tove

    Så koselig dere har hatt det. Hittil i romjula har jeg laget mat og spist. Spist og spist litt til. Men jeg har faktisk vært ute å gått tur hver dag etter at jeg har spist. Jo det blir mye spising i romjula. Jeg var også på kjøpesenter i dag og der møtte jeg Mia, Eva, Grete og noen flere kjente.

    Svar

Legg inn en kommentar