18 desemberbabbel

Her kan du se Mia Christine sin pakkekalender og hva hun får hver dag frem til jul
julekaffe

Nå er det ikke mange dagene igjen til jul! I morgen er det siste dag på jobb/skole før det er juleferie helt til 2 januar! Skal bli deilig med lang ferie i år.

De to siste dagene har jeg vært hjemme med Mia Christine, som ikke har vært helt i form. Vond hals og stygg hoste – og veldig sliten. Tror hun trengte noen dager hjemme fra skolen. Slik været er nå så er det mildvær og regn den ene dagen, og 7 minus den andre så det er ikke enkelt å være ute på skolen/sfo når det er slik. Hun hoster mye mer etter å ha vært ute også.. Men i morgen har hun lyst å ta seg en tur, da er det jo avslustning før jul og bare kos. Selv har jeg tidligvakt på jobb! Helt greit det og, og så er det bursdagen min.

I går ettermiddag var Mia hos svigermor så vi fikk handlet inn resten av julegavene -så nå er vi helt ferdig med det! Deilig! Jeg kjøpte to lattekopper fra greengate i bursdagsgave til meg selv også, de var så fine til å ha nå i advent og juletiden! Det er den som er på bildene her.. Fin,ikke sant? Skal kjøpe flere i disse fargene og mønstret så jeg har til å servere kaffe i om vi får julegjester. Har i allefall lyst på 6 like kopper (og fat etterhvert) Disse kjøpte jeg på Taras.

julekopp

julekule juletrePepperkaketårn. Kreativt og ikke minst godt til kaffen!

Er dere ferdige med julegaver?
Samler du på kopper fra greengate?

 

Legg inn en kommentar