WoolLand – Likenshare

117-ajb_6712Jeg fikk tilbud om å teste WoolLand ull lue, gjennom Likenshare – og det takket jeg selvfølgelig ja til. Her om dagen kom denne her flotte ull lua med refleks på i posten. Visste ikke fargen på forhånd, men ble veldig fornøyd med en grå lue :)
Mia Christine har atopisk hud – og ull har alltid vært en prøvelse. Det meste klør – og hun vil helst ikke ha det på seg. Likevel gikk hun med på å prøve denne lua, og hadde den på seg på skolen i dag. Det var 6 minusgrader ute – så da fikk vi testet den i kulde også;) Den var utrolig myk. Den kjentes annerledes enn andre ullprodukter..

Når hun kom hjem så spurte jeg henne om lua. Hun sa at den hadde holdt henne god og varm på ørene. Den var myk å ta på og den klødde ikke! Vi er fornøyd – denne blir en favoritt i vinter!
9 Jeg og Mia klikket dermed innom nettsiden til Woolland for å se på hva annet de hadde. Begge to ble positivt overrasket. Som Mia sa -» dettan ser ikke ut som ull! Æ e for stor tel å vase rundt i longsen på skolen, men de der som ser ut som vanlig tights kunne æ ha brukt!» Mia begynner å bli veldig bevisst på hva hun har på seg. Hun liker ikke klær som strammer, det skal være minst mulig dill på klærne. Hun er ikke glad i knapper og belter, eller glidelåser. Hun liker det behagelige. Hun liker å leke, ha klær som tåler lek og som likevel er fine.
Jeg tok meg den friheten til å sette sammen noen favoritter – så om noen har lyst så ønsker Mia seg dette i julegave ;P  Jeg vet ikke hvordan de er i størrelse, men Mia er i allefall 137 cm lang så 146 kanskje.. Er veldig usikker..

12

Nå ble det jo litt mer enn bare omtale av den lua da, men når jeg finner noe jeg liker så deler jeg gjerne mine opplevelser. Jeg er veldig opptatt av at barneklær skal være slik at barn får lov til å være barn så lenge som mulig, også etter at de har begynt på skolen.At de ikke skal stå til pynt fordi klærne er for trange og ubehagelige.
8Har du prøvd dette merket før? Erfaringer?

Legg inn en kommentar