Clean & Fresh – Likenshare

6

For litt siden fikk jeg ett nytt tilbud via Likenshare. De ønsket at jeg skulle teste Clean & Fresh fra serien Mineral Complex fra Tone Lise Akademiet. Dette takket jeg selvfølgelig ja til, og kort tid senere kom disse hjem til meg med posten.

Om produktene:

På nettsiden står det følgende:

Clean: Denne milde, men allikevel effektive rensemelken er det første og viktigste steget mot en vakker og ren glød i huden. Den vedlikeholder en
perfekt balanse mens den renser og forsiktig løsner urenheter og makeup fra hudoverflaten.

Applikasjon:
Masser forsiktig over tørr eller fuktet hud i sirkelbevegelser.
Skyll godt med varmt vann eller vask av med klut.

Fresh: Denne skånsomme og revitaliserende hudtoneren hjelper å fullføre den rensende prosessen. Den maksimaliserer opptaket av serum og krem gjennom huden, samtidig som den fjerner spor av rensemelk og makeup.

Applikasjon:
Påfør med pads.
Kan også bli brukt i løpet av dagen over din makeup for en forfriskende følelse. Spray direkte over.

MIN MENING:
– Liker flaskene og hvordan de ser ut. Blåfargen er nydelig.
– Når det gjelder Clean så er den veldig god, lett å påføre og har en mild duft.
Fresh lukter sterkere, minner meg litt om neglelakkfjerner – og for meg som har lett for å få migrene så har den en duft som lett kan fremkalle anfall, dersom man er i det moduset.. Jeg har brukt disse likevel over en tid nå, og huden kjennes mykere og friskere enn vanlig. Hadde det ikke vært for den sterke lukten til fresh så kunne jeg godt ha kjøpt disse produktene. 

7Har du testet disse?

 

Legg inn en kommentar