Tredje klassetrinn

mia2
Nå var det tid for oppstart på skolen igjen, etter en fantastisk flott sommer her nord. Min yngste datter, Mia Christine på 8 år begynte i tredje trinn på barneskolen. Tenk at tiden har gått så fort, synes vi nettopp hadde første skoledag på første trinn og tilvenning på sfo..

miaSelv om hun hadde vært på sfo i to uker før skolestarten så gledet hun seg masse til å treffe igjen klassekameratene sine, og lærerinna si. De hadde fått ei ny jente i klassen og Mia traff henne på sfo i forrige uke og siden har de vært gode venner og lekt masse sammen. Det er kjempe koselig :)  Mia har 100% plass på sfo. Vi jobber begge to og hun liker seg veldig godt der. Vi er trygge på at hun har det bra og hun kan leke med vennene sine der istedetfor at hun skal være alene hjemme og bare se på tv eller spille på nettbrettet…

Mia er omtenksom, kreativ, og pliktoppfyllende. Hun er opptatt av at man skal være venner og hun vet å si i fra dersom noen behandler henne eller andre dårlig. Hun er rolig og liker godt å leke alene, og trenger ingen til å aktivisere seg. Hun finner på ting selv om hun kjeder seg og kan sitte å leke eller lese i lange tider om hun har tid.. Hun liker å tegne, er opptatt av dyr og kan masse fakta om dyr. Hun vil bli dyrelege når hun blir voksen. Hun elsker faktabøker og er nysgjerrig og undrende. Hun søker gjerne på google om hun lurer på noe og leter til hun finner svar. Hun er gjerne ute og sykler, eller er sammen med venner. Hun elsker å være på landet og ved havet. Hun liker å være i naturen. Hun elsker musikk. Hun synger og danser. Hun elsker blåfarge.Hun er sta og vet hva hun vil. Hun liker ikke merkelapper på klær. Hun liker å ha det komfortabelt. Hun liker monsterhigh. Hun ønsker seg monsteret Toralei Stripe over alt i verden men vi kan ikke finne den. Hun liker Japp sjokoladen. Hun liker tapas. Hun er kresen på brødsorter og på middagsmat som er blandet sammen. Hun er en av de eldste i klassen. Hun er 136 cm lang. Hun er akkurat som hun skal være :)

mia3Kjolen hun har på seg valgte hun selv til første skoledag på 3 trinn. Polarn o Pyret sin flotte snurrekjole.
skolestartPå tur til skolen. Spent og glad,med ny kjole og ny skolesekk.

skolestartenKlar til å gå inn på sfo og vente på at klokka skal bli 10 og skoledagen er i gang..

skoletut5Litt av utstyret hun fikk før skolen startet.

Har du skolebarn i år?

2 kommentarer til “Tredje klassetrinn

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Tiden flyr, nyt siste året med barnehage:) Har også ei på 18 som har flytta ut.. så ei på 16 som bor her annen hver uke..

      Svar

Legg inn en kommentar