Jeg hekler kosedyr..

hekle2I sommer så lærte jeg meg å hekle kosedyr.. Hadde lyst å bruke kveldene på andre ting enn å sitte med mobilen eller med nesa i ei bok, så tok fatt youtube og lærte meg rett og slett å hekle på egenhånd..
Jeg spurte også svigermor om hjelp når jeg sto fast, så etter mye prøving og feiling klarte jeg å hekle disse søte kosedyrene.. Oppskriften fant jeg her!
hekle3 Her har det kommet en litenvenn til i klatreveggen, denne gangen ble det en liten Nasse Nøff lignende sak – og den er forøvrig også favoritten i klatreveggen så langt..
hekle4Han var veldig søt, ikke sant? Mulig han får ny eier også etterhvert, JEG har jo ikke bruk for alle disse kosedyrene, så er jo en koselig gave å gi bort kanskje? Jeg laget en katt også, men han har jeg ikke fått tatt bilde av enda. Det var Mia sin favoritt, så den blir nok boende her hjemme i lag med oss uansett.. ;)
hekle1Så fant jeg ut at jeg skulle lære meg å hekle oldemorruter (?) – og så langt har jeg kommet med det. Fortsatt er rutene litt sånn der.. tja.. skjeve eller så – men mulig det bedrer seg om jeg hekler de til ett lite teppe eller noe. Far se hva det blir til, har jo i såfall enda over halvparten igjen å hekle før det blir aktuelt..

Det er moro å lage noe, å se resultatet og vite at man faktisk kan:)

Har du prøvd å hekle kosedyr?
Kan du hekle?

 

4 kommentarer til “Jeg hekler kosedyr..

  1. camillasphoto

    Ja det er ordentlig morro å lage noe selv og se det ferdige resultatet :) fine hekladyr! Lag et teppe av rutene, det blir så fint ! Du kan evt hekle blondekant på teppet etter å ha sydd/hekla i sammen :)

    Ta en rute hver kveld og vips så er du i mål :)

    Svar

Legg inn en kommentar