Sommerfavoritter

vimse

Jeg er vel mer enn middels opptatt av at barn skal få lov å være barn, og ha klær som er tilpasset en dag med lek,klatring i trær,ballspill, sykling eller hva det nå enn måtte være og når jeg snubler over flotte nettbutikker som selger klær etter min smak så kan jeg jo ikke la være å tipse dere også om disse butikkene;)  
 Vimse er en flott butikk som fører blant annet Småfolk, som mine favoritter er hentet fra. Småfolk er store i størrelsen, så her kan datteren min bruke 7/8 år. Flotte farger og myke klær – kan det bli bedre? La barna leke og ha det gøy istedet for å stå på utstilling med åletrange jeans,støvletter og bar mage.. Stikk innom Vimse og klikk hjem dine favoritter, det tenker jeg nemlig å gjøre :)

vimse2

Vimse fører også merkene Rice og jabadabado, som jeg også har på bildene mine ovenfor. Vimse er en ny oppstartet nettbutikk. Du finner de også på Instagram (@vimse_nettbutikk) og på bloggen deres.

Innlegget er ikke på noen måte sponset – det er skrevet på eget intiativ.

6 kommentarer til “Sommerfavoritter

  1. Vimse

    Så gøy at du liker butikken vår! Vi er helt enig med at barn må få være barn ! Tusen takk for positiv omtale, det setter vi stor pris på :) Ha en flott Søndag :)

    Svar

Legg inn en kommentar