Lesehesten Meg

11

Jeg har alltid vært glad i å lese – tror jeg ble bitt av basillen da jeg som 12 åring tyvlånte mammas Raija bøker og leste dem fra perm til perm. Ble helt oppslukt og har lest hele serien flere ganger. Jeg har alle bøkene og det er ett av mine aller kjæreste minner etter mamman min.

Når jeg har blitt eldre har jeg fortsatt å lese forskjellige serier, men har nok falt for de som skriver om Nord Norge på 18 og 1900 tallet. Er noe med det som fenger meg, og jeg leser gjerne fra perm til perm på ett par dager :P Akkurat nå er det Gabriels hus, Hverdagsengler, Malmbyen og Rebekka jeg leser. Ja, jeg leser alle samtidig – og det koster litt, men det er den hverdagsluksusen jeg unner meg selv :) En perfekt kveld er sofa,pledd, kaffekopp og en av mine favoritt serier. Det er hverdagslykke det!

13Her er noen serier jeg er ferdig med å lese, helt komplette og klar for å selges videre til noen som ønsker å lese dem. Thea, Havets datter, Huset Arent og Villblomster. De to første er blandt favorittene mine :)

Har du lest noen av disse? Liker du å lese?

4 kommentarer til “Lesehesten Meg

 1. wendysinfamilie

  Jeg er egentlig glad i å lese men finner aldri tid til det i hverdagen men på ferie klarer jeg altids å lese en bok eller to :) Ikke lest noen av disse .)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Jeg anbefaler dem alle :P Tror nok Trine Angelsen er favorittforfatteren hos meg, hun skriver så levende om det nordnorske hverdagslivet på 18 -1900 tallet :)

   Svar

Legg inn en kommentar