Vårnytt fra Polarn o Pyret

Satt å surfet rundt på diverse nettsider med barneklær – og endte som vanlig opp på Polarn o Pyret sin side. De har fått sååå mye nytt og fint inn nå, fargeglade klær til glade, aktive barn! Laget en liten collage jeg, over mine favoritter til større barn!
pop1Sjekk her da, de herlige vindfleece jakkene! Elsker fargene! Turkis og gul er min favoritt i år, og tror nok den kommer med i årets vårgarderobe hos sjuåringen.  Mia må nok ha str 140, men de finnes fra str 98 – 152. Her finner du jakkene!

Jeg må bare presisere at jeg skriver dette innlegget av egen vilje, og det er ikke på noen måte sponset av, eller i samarbeid med polarn o pyret. Jeg skriver kun basert på mine egne erfaringer med merket. Dette er favoritten over alle favoritter altså. Er så fornøyd med kvalitet og hvordan klærne sitter på, De er myke og gode – og har mange flotte farger! De holder barna tørre og varme! Har god erfaring med parkdresser (jobber i barnehage) og vi har selv gått for både todelt vintersett og vårjakke, og -bukse til jenta vår. Litt dyre er de jo, men man kan jo handle på salg også – og spare en god del!

pop2Gul eller turkis vindfleece jakke og sort lue – passer perfekt :P Skriver på ønskelista.Hihi.. Her finner du link til luene!

pop4Dette var flott, var det ikke? Tightsen finnes i grønnfargen også, men for meg ble det litt for mye, og jeg likte den svarte mye bedre. Herlig med hjerter – perfekt for jenta mi altså. Her finnes tights og her er t skjortene.

pop3Denne fargen var bare så herlig den også. Jakken finnes her, buksen her, genser her og sokker her. Dette finnes også i blått.

Mia bruker str 134/140 i klær. Hun er ganske lang til å være 7 år. Hun liker ikke trange jeans som strammer og jeg som mamma liker klær beregnet på barn, ikke på mini voksne! Barn skal være barn lenge, de skal leke og kose seg og ikke stå på utstilling!

Handler du barneklær på PolarnoPyret?

2 kommentarer til “Vårnytt fra Polarn o Pyret

  1. kystkvinnen

    For en koselig blogg dette var da. Her kommer jeg innom flere ganger. Jeg fant den via Efit. Tenkte jeg skulle bidra med litt i Efit selv.

    Svar

Legg inn en kommentar