Nydelig kveldshimmel..

himmelSe den flotte kveldshimmelen over Tromsø for bare noen minutter siden. Måtte bare ut på verandaen og knipse ett par bilder..

Nå går det mot vår,sommer og forhåpentligvis litt varme også;) Eller – våren er jo på god vei, vi har hatt noen fantastisk fine dager med oppholdsvær og sol.. Snøen begynner å smelte. selv om det enda er mye igjen på fjellene som dere ser.. Har nå ett håp om en 17 mai uten snø.. Er jo lov å håpe i allefall..

himmelen

Helga bare fløy avsted, hadde nesten ikke tid til å sitte ned å puste en gang, her var det full fart både lørdag og søndag – så hadde jeg tidligvakt i dag.. Hjemme i fire tiden da, tok buss, hentet Mia på sfo og så gikk vi faktisk på kiosken og kjøpte årets første softis! Etter middag, barne tv og dusj var minstejenta i seng og vips var denne dagen også snart over..

Skulderen er vond i dag, måtte løfte ett barn – og det var ikke så veldig lurt med tanke på armene mine.. Men når noen er lei seg så har man liksom ikke noe valg.. ;) Jaja, blir  vel bedre i morgen kanskje. Det bør deb bli – onsdag har vi barneselskap med Mia sin klasse. og på torsdag er det familie bursdag..

Konfirmasjonsplanlegginga for Malin er godt i gang.. Maten er bestilt,lokale er leid og mye faller på plass nå.. Ikke lenge igjen heller – den 12 mai er det konfirmasjon. Så kommer det 17 mai, og enda ett par bursdager i nær familie før mai er over.. så kan vel trygt si jeg gleder meg til juni – da er det litt mindre stress her hjemme og vi er ferdig med alt som skal feires på en stund.. Eller, Malin har bursdag i slutten av juni så helt ferdige er vi jo ikke, men dagene kan i allefall nytes litt mer uten at vi løper fra den ene plassen til den andre..hehe :)

Nuh er det kveld! Go’ natt!

Har du noen måneder i året som er ekstra stressende?

 

1 kommentar til “Nydelig kveldshimmel..

Legg inn en kommentar