Colgate ProClinical A1500

colgate3Jeg har vært så heldig å få lov til å teste Colgate ProClinical A1500, gjennom Likenshare. Jeg fikk den i posten rett før påske og har nå brukt den i noen uker og kan dele min erfaring med dere.

Pakken var veldig innholdsrik som dere kan se på bildet. Jeg har ikke hatt noen erfaringer med elektriske tannbørster tidligere og var veldig spent på hvordan denne ville være. Jeg er jo en kaffedrikker, som må ha flere kopper hver dag. Tennene mine bærer jo preg av dette da, og ganske gule i forhold til normalen.

I begynnelsen syntes jeg at det kilte veldig i tannkjøttet når jeg pusset tennene, og greide ikke holde på i to minutter,slik som er anbefalt før børsten slår seg av. Nå synes jeg to minutter er lite, det går strålende å pusse og det kiler ikke lenger. Tennene blir glatte, og har faktisk blitt hvitere også. Har fjernet noe av «plakket» som jeg hadde bak tennene mine og jeg er strålende fornøyd. Munnen føles renere rett og slett! Har bare brukt tannkremen som fulgte med i pakken, den er veldig bra og ikke for sterk.

Jeg kommer til å fortsette å bruke min nye tannbørste, tviler på at jeg noen gang vil gå tilbake til å pusse tennene på gammelmåten igjen. Til og med seksåringen syntes at det var morsomt å pusse sine tenner når hun fikk prøve den. Det fulgte jo med tre børster så her har vi delt på dem. Må nok kjøpe en slik i barneversjon også om det finnes for Mia pusser gjerne tennene sine med min colgate;) Den er imidlertid litt for stor for henne å holde i, så derfor skal jeg se meg om etter en i barneformat:)

Alt i alt – 10 poeng!

Vil du også teste produkter?
Da kan du gå innom Likenshare og om du trykker på lenken under så kommer det med at det er jeg som har vervet deg!
https://www.likenshare.no/user/register?ref=26461
Skjekk det ut, jeg fikk tilbud om å teste produktet bare dager etter at jeg meldte meg inn:)
De har også facebookside, og den finner du HER!

Har du testet produkter gjennom likenshare?

 

Legg inn en kommentar