Adventskalenderen

Tenkte å lage ett innlegg her, hvor jeg legger ut bilder fra hva seksåringen får i adventskalenderen sin. Mest for min egen del – fordi det er moro å se tilbake på hva hun har fått, men kan hende det er til inspirasjon for andre også, som trenger kalendertips..Blir å legge bilder i denne bloggposten hver dag så jeg får alle på ett sted i stedetfor å lage ett nytt for hver dag!


10des

11des

12des

13des 14des

14 desember15des

15 desember16des

16 desember17des

17 desember18des

18 desember

19des

20des

21des

22des

23des

24des

Kalenderen har vært stor suksess, hun har jublet for hver lille pakke, enten det er sokker eller refleks;) Siste gaven, på julaften var litt større slik at hun hadde noe hun kunne kose seg med utover julaften – og det var noe hun virkelig hadde ønsket seg – Lego Friends Dyreparken.

-Lager du kalender til dine små?

2 kommentarer til “Adventskalenderen

  1. wendysinfamilie

    Så flotte ting, du kan jo lenke til innlegget i dine andre innlegg om du skjønner hva jeg mener så kan alle vi som vil se hva som kommer lett finne dette innlegget :)

    Svar

Legg inn en kommentar