1.søndag i advent

Slik ble vårt lysfat med de fire adventslysene på.. Ble i grunn ganske fornøyd i år, helt enkelt med en glassengel og ett glassjuletre, og en liten nisse i tillegg til lysene..

Det første lyset er tent..

Og julestjerna og adventslysene er på plass i vinduet i stua.. Har ikke byttet til julegardiner enda, tenker å ta det litt nærmere jul..

Mia har åpnet kalender i dag også – og her er det som var i pakken:

En liten lekehund, og godterispray..

Ellers har vi faktisk bare vært hjemme i dag.. Mia var en liten tur på besøk hos Erica bare.. Godt å leke litt med venninner også:) Gubben har jobbet på jenterommet, så nå er det vel bare vasking av tak og maling igjen, før vi kan legge på gulv og nytt tapet..

Mia har også hjulpet til, tok ett par bilder med mobilen – ikke særlig bra kvalitet men..

Vi har sett på barne tv sammen, mens vi spiste nissegrøt til middag. Mia liker den nye kalenderen på nrksuper. Det gjør i grunn jeg også:) Så ser vi på Pakten etterpå, det synes hun er litt skummelt, men har veldig lyst å se – så da ser vi den sammen, og forklarer underveis hva det er hun enn måtte lure på.

I morgen er det jobb, tidligvakt på meg. Jobber 50 % nå og går 3 timer, og 45 minutter hver dag denne uka. Så i morgen er jeg ferdig 11.15! Veldig greit synes jeg. Er veldig fornøyd med å få jobbe halve dager i stedet for annen hver dag. Er på ettermiddagene jeg sliter mest, så da er det greit å få jobbe litt mindre enn en hel dag:)

Ha en fin søndagskveld!

– Har du tent lys i dag?

4 kommentarer til “1.søndag i advent

 1. wendysinfamilie

  Så flott ett fat, ikke fått tent lys i dag, vi henger litt etter men har planlagt med gubben å vaske, rydde , pynte neste lørdag.. spise julemat også.. jeg begynner jo så smått hver ledige stund men får ikke gjort så mye .. men snart snart er det jul i stuen :)

  Svar
 2. Livet i Jordbærveien

  Lysene var så utrolig koslige da!
  Vi har samme gamle adventstake vi, men jeg lurer på å bytte til hvite lys, de stakkars fire lilla lysene er så malplassert alene blant alt det røde.

  Svar

Legg inn en kommentar