Kampanje Tassimo T-55

bosch-tassimo-t55
Fikk mail fra Buzzador, om ny kampanje og vips så hadde jeg betalt og venter nå på å teste denne kaffemaskinen. Den kommer i uke 21 ato det på betalingen. Kunne velge mellom svart og vinrød – og da ble det svart selvsagt!

Dette sto det på siden:

Vi gjennomfører en Buzzador DEALS-kampanje for den nye kaffekapselmaskinen TASSIMO T55 Styline fra Bosch – og du har muligheten til å være med! Kampanjen innebærer at du som Buzzador tilbys å kjøpe maskinen til kraftig redusert pris. Med et enkelt knapptrykk sørger TASSIMOs intelligente strekkodeteknikk for å gi deg den perfekte koppen, gjennom å tilpasse vannmengde, temperatur og nøyaktig bryggetid individuellt for hver enkel drikk.

Du betaler kun 845 NOK for pakken og får:
T55 kaffekapselmaskin (verdi: 1899 NOK*)
8 pakker T DISCs (verdi: 430 NOK*)
1 sjekk for T DISCs (verdi 150 NOK*)
2 T DISC-hållare (verdi 150 NOK*)

*Prisene er veiledende butikkpriser.

Jeg er så spent på om den kan måle seg med Dolcegustoen vår! Hvorfor jeg ville delta selv om vi har kaffemaskin? Det er moro å prøve noe nytt, og sammenligne. Det var jo også billig i forhold til veiledende butikkpriser.

Legg inn en kommentar