Ett ødelagt koppesett..

koppesett
I sta så var det ett vedig rabalder oppe i stua. Jeg var nede og fikset ett eller annet, og løp jo såklart opp for å se hva det var som hadde skjedd.. Møtte ett knust koppesett – og en Mia som var utrolig lei seg..

Mia fikk dette Hello Kitty koppesettet til bursdagen sin i fjor. Og siden det var av porselen så har hun passa så godt på det,og lekt veldig forsiktig med det. Hun er veldig glad i, og knyttet til lekene sine så hun gråt og gråt. Hun hadde jo ikke ment å miste det på gulvet slik at det knuste. Og hva ville farmor si, for det var jo farmor som gav henne det i gave!
leiseg
Alt er bare trist og leit..

Humøret ble ikke bedre av at jeg sa at vi nok ikke greide å lime det sammen, for det var for mange små deler, sådet tok en stund før hun ble glad igjen. Måtte love å be pappan prøve å lime det likevel. Så får vi se om vi får det til..

Nå skal det jo sies at hun prøvde å feste alle koppene fast i ett silkebånd, slik man trer perler på ei snor.. Hun ville prøve å se hva som skjedde, og hadde ho ikke forutsett at koppene ville bli for tunge og ramle av..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar