I akebakken

36
I ettermiddag har vi vært i akebakken en tur..

Vi fikk nemlig invitasjon på mail om at det var grilling i akebakken i dag etter barnehagen. Det var for de barna i vår barnehage som skulle begynne på skolen til høsten, og det var noen foreldre som arrangerte det hele. Vi kjøpte pølser og dro avsted i regn og vind – men været til tross, vi kosa oss kjempemasse med ett par timer ute i frisk luft. Desverre var vi bare tre familier som kom, men det var veldig hyggelig likevel. Mia, Victoria og Andrea er gode venner alle tre og de fikk hele akebbakken for seg selv!

31
Tre søte jenter på vei opp bakken..

35

34

32

39

38

Siden det regnet så hadde vi regnbuksa utenpå parkdressen. Funka fint. Hun fikk like god fart uten akebrett:) Alt hun har på seg er fra Reima, og de holdt henne tørr og varm.. :)

En fin dag med andre ord!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar