Kupp + god service!

votta
Kuppet var ett par reima tec + høstvotter på 50% salg! Betalte 129 kr for dem, de er både vann og vindtette, og jeg har bare positive erfaringer med de fra bruk i barnehage. Derfor ble det ett par rosa til femåringen..(som valgte farge selv..)

Den gode servicen fikk jeg på samme butikk, Bare Barn, heter den. Og den er på Pyramiden i Tromsø! Oppdaget at Mia sin regnjakke fra Reflex hadde gått opp i sømmene, over armene. Det er ikke vanlig slitefeil der, og jakken er jo ikke så gammel heller, kjøpte vel den før sommerferien tror jeg:) De tok inn hele settet – og så fikk jeg ett nytt sett tilbake! De skulle sende inn det gamle, og jeg kunne velge farge og størrelse selv – var ikke noe problem bare jeg valgte samme merke. Mia hadde hatt en rosa med jordbær på – så nå valgte vi en lilla stripeete en. Har ikke sett noen i barnehagen med de fargene enda (Bank i bordetSmilefjes som rekker tunge ) Hun hadde 116 i den forrige, men jeg tok 122 i den nye. Tenkte at det var like greit.. Sånn ser den nye ut:

regnklea
Fargene lyver litt, den er mer lilla i virkeligheten, her ser den nesten ut som blå..

Regntøyet de tok inn var skittent etter ei uke med regn i barnehagen, vi hadde glemt hetta til jakken – og jeg hadde ingen kvittering heller.. Kjempe flott! Kommer til å anbefale den butikken til alleSmilefjes med åpen munn

-Lillebølla

Legg inn en kommentar