Dagens bilde 25.03.2011

dagensbilde25mars
Mia Christine ligger på sofaen å ser på tv, helt utslitt etter en lang dag i barnehagen!

Hun la seg rett ned på sofaen når vi kom hjem.. Tror det har vært ei lang uke for lillemor, har vært mye ute siden det har vært vinterfestival i barnehagen denne uka. Hun har blitt flinkere å gå på ski og brukt skiene flittig i barnehagen. Nå skal jeg bade henne, hun hadde nemlig smurt seg selv med kuldekrem i fjeset i dag.. Det var jo minusgrader så det var jo bra.. menneh.. håret var fult av krem også, så det er klissete – og lua var og full av krem..hehe.. Virkelig smurt masse! Regner med det er kvelden på henne etter badet,siden hun er så slitenSmilefjes

Må skryte av Catharina og Malin og – i dag hadde de rydda og støvsugd leiligheta, tømt og satt i oppvaskmaskina, og måket snø før vi kom hjem fra jobb!! Vi har så flinke jenter!!

Nå er det helg, ha en fin fredag!

Klem Lillebølla

Legg inn en kommentar