Prinsesse vil IKKE!

kjole
Mia Christine, i sin nye kjole fra H&M, til 99 kroner!

I dag har vi virkelig hatt dagen! Not..! For de som trodde denne prinsessen bare er snill og grei tar litt feil der ja.. Neida, stortsett er hun jo det – så man blir litt satt ut når disse trass anfallene kommer! Hun sto nok opp med feil fot i dag, for alt ble feil helt fra starten av.. På morgenen pleier hun å se litt på barne tv mens hun spiser frokost – og vi kan ordne oss klar i fred og ro;) Jeg pleier slå av tv’en mellom to program når klokka er rett over åtte slik at vi kommer oss ut av døra rundt halv ni – når jeg starter klokka ni på jobb. I dag så spiste hun fint og da vi skulle gå å kle på henne ble alt galt. Hun skulle se ferdig programmet som var (Min feil,som ikke rakk å slå av tv’en før den bytta program..) Men vi kom nå i allefall ned, hun ville ha en kjole med 3 sommerfugler på. Den var til vask.. Så ville hun ikke ha på noe. Ikke longs eller genser eller noe.. Alt hun sa var Æ vil ikke! Uansett hva vi spurte om – Æ vil ikke! Så da tok vi bare noen klær og kledte på henne, hun rev de av og vi tok de på igjen..

Klokka gikk rasende fort så var vel ut døra over halv ni, gubben med en hylende Mia på den ene armen, og sekken i den andre, jeg hadde min sekk og pc osv.. I tillegg måtte jeg plukke opp sko osv som Mia kasta fra seg på vei til bilen.. Så var det inn i setet, på med beltet.. Mia tok seg løs – vi satt henne fast og hun tok seg løs om og om igjen.. Til slutt satt jeg meg bak med henne og holdt hånda over belte slik at hun ikke kom løs.. Hun hylte hele veien til barnehagen – og helt til vi kom inn der.. Da var håret bustete og ansiktet hennes grimete.. Og jeg følte meg helt ussel som hadde en slik grinete jente med meg til barnehagen.. Men vi måtte jo, jeg og gubben må jo jobbe..

Det gikk fint da, når hun først var levert. Litt sliten,svett og stresset mamma som kom ti minutter for sent inn på basen jeg jobber i, siden jeg ville at Mia skulle være rolig og vi skulle være venner før jeg gikk fra henne.. Usj, håper jeg slipper flere slike morgener – det er ikke noe moro! Men som sagt er det skjelden dette hender da – kan ikke huske sist hun var så sint..

Resten av dagen har hun vært grei da, og hatt en fin dag i barnehagen.. Nå ser hun barne tv, har nettopp dusja og er klar for soving om ti minutter;)

kjole2

-Lillebølla 

Legg inn en kommentar