Helg!

bollis
Et bilde av Miaskatten som er tatt for noen dager siden..

Orka ikke tømme kameraet for å finne ett nyere bilde;)
Endelig er det lørdag og helg! Mia har spurt siden tirsdag når det skulle bli godteridagen – og da mener hun lørdag:) Ikke så mye pga godteriet kanskje, men hun ville bare leke hele dagen uten å måtte dra i barnehagen;) Ettermiddagene blir så korte når vi er hjemme klokka fem, så da blir det jo bare middag og barne tv før det er leggetid.. I tillegg blir man jo så trett nå i mørketiden så da er det kveld for henne rundt klokka 19.. Hun greier fint å våke lenger enn det også, men da er det ingenting som skla til før hun «bikker over» og blir sur og grinete – og vanskelig å legge..

I dag var det morgen hos oss klokka halv ni, og siden jeg sloknet på sofaen klokka 22.30 i går kveld så var det ganske lett å stå opp med henne..hehe.. Jeg har vært ganske sliten den siste uka, med mye skuldervondt, har vel presset meg selv mer enn jeg burde – men det er så vanskelig å si nei.. Jeg er dårlig på å si fra på jobben når jeg ikke greier mer – så da presser jeg meg litt ekstra og tenker at det går nok bra.. men så kommer jeg hjem og greier ikke ta meg av min egen familie og sånn skal det jo ikke være.. Ekstra godt med helg etter denne uka her da..

Skal bare kose oss hjemme tenker jeg, har fire bøker å lese.. Jeg leser diverse serier og de kommer ut omtrent samtidig med nytt nummer – så jeg har litt å lese på nå.. Jeg leser Hverdagsengler, Morshjerte, Villblomster, Karoline og Gabriels hus nå for tiden:) Koser meg med å lese :-) Lurer på å bare løpe ned på butikken her for å handle lørdagsgodt til jentene,  er jo billig smågodt på prix nå;) Hihi..

Nå skal jeg legge baguetter i ovn, for nå er alle sammen stått opp hos oss og da er det felles lunsj – slik vi bruker i helgene. Koselig at alle kan sitte samlet rundt bordet og prate & kose oss.

Ha ei god helg!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar