Rød nese..

nese-1 
Utrolig hovr lite som skal til for å glede en 4 åring!
En liten kladd med rød maling på nesen og så var hun lykkelig resten av dagen:)

Det var nemlig sommerfest i barnehagen vår i dag, og som underholdning kom det en «sirkus» artist. Jentungen satt som fortrollet under hele forestillingen, klappet og var helt med. Når han var ferdig så malte han barna rød på nesen;) Mia Christine syntes det var veldig stas, hun nærmest løp til bilen for å fortelle pappan om forestillingen og det var ikke ett sekund stille på kjøreturen hjem i dag:) Hun hadde virkelig kosa seg, spiste to grillpølser og ett stykke sjokoladekake – og drakk ett glass rød saft! Å når hun er i ett sprudlende humør,som i dag, da er livet virkelig herlig! Jeg hadde vært på jobb fra klokka 7, og vi var ikke hjemme før over klokka 17, så var ganske sliten selv – og sovnet en ørliten dupp på sofaen mens snuppa så på barne tv;)

nesen2-1

Selv sloknet hun i senga si rett over klokka 19.30 – med apen sin i armkroken. Hun snakka helt til hun sovnet midt i en setning om at hun ønsket seg en ordentlig kattepus som skulle bo i ett bur.. hehe.. :)

nese3

nesen1

Nå er det kvelden for meg også, skal bare vente til de to store jentene våre kommer seg i seng. De har siste skoledag i morgen, og ser frem til sløve dager fremover;) Blir sikkert godt for dem å få ferie:) Til høsten begynner Malin i 7 klasse og Catharina i 10’ende. Tiden går fra oss noen ganger, er jo ikke lenge siden de begynte på skolen;)

Ha ei god natt, Klem fra Lillebølla

Legg inn en kommentar