Tirsdagsbabbel

tv1
Mia Christine ser litt på barne tv mens hun venter på at vi skal dra i barnehagen!

Bildet av jentungen er tatt i morges, før vi skulle avgårde på jobb og i barnehage. Hun har valgt antrekket selv, og var så stolt over at hun greide å ha på seg strømpebuker – det er nemlig første gang på sikkert to år at hun har på seg det.. Hun har alltid hatet strømpebukser som pesten, og bare brukt longs/leggingser, men så så hun denne strømpebuksa på butikken og falt helt for den – så den har hun faktisk hatt på seg i dag! Håper det holder seg, at hun vil bruke de mer..Er så mange flotte strømpebukser der ute, med mange motiver og mønstre.. Longsene har alltid vært kjedelige og ensfargede..;)

Nå driver gubben min og lager middag, ytrefilet av svin, wokgrønnsaker og nudler!!Nammis! Gleder meg til å spise nå, det lukter himmelsk her inne:) Er ikke så glad i å lage mat selv, ikke så flink heller – så det er godt gubben kan lage alt mulig rart;) Hehe..Jeg fikser taco,pølser og pizza – men det er vel stortsett det eneste jeg ikke svir fast i panna..Har til og med greid å svi spaghetti.. :/

Hatt en slitsom dag i dag, vært mye stress på jobb.. Deilig å komme hjem og bare slappe av resten av dagen.. Jentungen ser på film, før det var hun ute på verandaen og blåste såpebobler;) Hun ble så glad i dag for hun ble invitert i bursdag til ei av de eldste jentene på basen.. De leker en del sammen, men ble likevel overraska for det er ikke vanlig at en seksåring ber en av de minste på basen liksom.. Men det var hyggelig da, og Mia gleder seg til lørdagen;)

Nå er det mat, blogges!

-Lillebølla-

Legg inn en kommentar