En herlig dag!

bloglekeplass3
Mia Christine

I dag har det vært nydelig vær ute. Så varmt at vi har vært ute hele dagen :) Vi har vært på besøk hos min søster og hennes familie.. Mia lånte sparkesykkelen til Ronja, og det var utrolig stas! Hun syntes det var så moro at vi dro å kjøpte henne en egen sparkesykkel også. Den har jeg ikke tatt bilde av,men den var rosa og fin;)

 bloglekeplass2

Vi var en tur på lekeplassen også:)

bloglekeplass1

bloglekeplass4

bloglekeplass5

Kan jo vise bilder av mine herlige nieser også;)
tindra
Søte Tindra

ronja
Ronja Celine i full fart på «gynge-mopeden»:)

Når vi dro derfra,så kjørte vi innom en kafe og spiste softis, og vel hjemme igjen så var Catharina ute en times tid med Mia Christine. Hun suste rundt på sin nye sparkesykkel og måtte lures inn for å i det heletatt få henne inn igjen.. :P Nå spiser Mia grøt, og ser på barne tv. Skal se om hun kommer seg i seng til vanlig tid i dag, hun er i allefall sliten etter en lang dag ute. De siste kveldene har hun lagt seg senere enn vanlig, rundt 20.30 – og jeg kjenner at det egentlig er litt for sent.. Det har vært så mye de siste ukene, med konfirmasjon og 4 års dag + 17 mai like rundt hjørnet ( og en barnebursdag neste helg, og enda en helga etter der igjen) at jeg kjenner det begynner å ta på, og jeg er sliten.. Skal bli godt når vi er kommet oss over i juni måned slik at hverdagen går tilbake til det normale igjen:P Hehe.. :)

Nå er det klesvasken som venter – og så skal jeg rydde litt på kjøkkenet før det er tv tid – og godis! Er jo lørdag i dag..hehe..

Klem fra
lillebolla2

Legg inn en kommentar