Årets varmeste dag!

undersklia
I dag har vi hatt 20 grader i skyggen, og det har vært nydelig vær ute! På bildet er Mia Christine og kusinen Tindra, som har vært på besøk hos oss noen timer i ettermiddag!

Her er noen bilder av Mia og Tindra..
begge1

begge2

tindrisen1
Søte Tindra!

Vi har vært ute store deler av dagen.. Gubben har vaska bilen og jeg har vært på lekeplassen med Mia. Hun har laget sandkaker og sklidd på sklia, sparket på sparkesykkelen sin, og syntes det var så deilig å få være ute i sommerklær:) Hun så på en dvd med Shrek mens vi laget middag – og så kom Tindra rett før vi skulle spise, så hun spiste sammen med oss, før jentene gikk ut på verandaen å lekte en god stund. De fikk bade sammen rett dør Tindra skulle hjem, og har virkelig kosa seg masse! Mia ville ikke sove, siden hun hadde så mye å prate om, men sovna til slutt,rett før kl 21. Litt sent i dag men men.. :) Nå skal jeg finne frem festdrakter og penklær til i morgen, for da er det på an fra tidlig om morgenen. Vi skal gå i barnetog i lag med barnehagen, og så skal vi dit på kafe etterpå.. Det har blitt spådd like varmt som i dag – herlig!!

Ha en fin dag!
lillebolla2

Legg inn en kommentar