Konfirmasjon

konf
Catharina

På søndag ble min eldste datter, Catharina, konfirmert. Det var en flott dag, tilogmed sola viste seg – og var fremme hele dagen! Vi hadde selskap med 29 gjester til middag – og så kom det enda noen flere til kaffe og kaker senere på dagen. Catharina fikk over 17000 kr, i tillegg til mange smykker,øredobber, armbånd, smykkeskrin,pc, ipod,tegnesaker og gavekort.Hun ble riktig godt fornøyd med alt sammen. Drakten hun har på seg er gaven fra min pappa og hans samboer Elin. Elin har sydd den selv, og den drakten kommer fra min hjemkommune. Catharina har selv valgt fargen og den kledte henne utrolig godt!

Jeg tok mange bilder, men desverre ble de aller fleste uklare. Vet ikke om det var sola som gjorde det,eller om det var feil fokus på kameraet.. Men her kommer ett lite bilderas. Det er ikke bilder av andre enn oss i min familie, da jeg ikke har spurt om tillatelse til å legge ut bilder av andre enn oss selv;)

konf-8

konf-6

konf-2
Catharina, Malin og Mia Christine

konf-3
Malin

konf-4
Mia Christine

konf-5
Malin,Catharina,Mia Christine, jeg & gubben min

konf-10
Mia Christine har kledt av seg festdrakten og tatt på noe lettere :P

konf-1
Mia Christine

konf-7
Catharina

konf5
Sånn ble bordene..

Blomsterdekorasjonene som svigermor lagde:)
konf2

konf4

konf3

Malin og Mia bygde med storlego mens vi ordnet til på kvelden..
konf1
Alt i alt var det en flott dag!! Konfirmanten ble fornøyd og alt var supert!

Takk til alle dere som var der og gjorde dagen hennes spesiell. Takk til dere som hjalp til, både med forberedelser og rydding etterpå. Dere vet selv hvem dere er og dere er supre!!

lillebolla2

Legg inn en kommentar