Se så søt da ;)

Dagens dose bilder av prinsessa kommer her..
Mia Christine


Mia Christine
Mia Christine

Dagene bare flyr avsted, føler at jeg ikke rekker over noe lenger.. Er nesten ikke på nett, sjekker bloggen og to forum jeg bruker (brukte) å være aktiv på.. er det eneste..
Har vært syk, men siden jeg ikke har jobbet lenge nok til å få egenmeldinger så har jeg vært på jobb. Med feber og hoste,og vondt i hals og hode. Har kommet hjem og stupt på sofaen, og sovet til kvelden for så å flytte meg i senga og sove videre der.. Gubben har vært en engel og tatt seg av hus og unger og allting.. I dag er jeg nesten helt bra igjen, bare litt halsvondt, og hoster.. Så er det planleggings-dag på jobb på lørdag så da går 7,5 time bort der.. Litt dumt for da får jeg jo nesten ikke sett ungene den dagen.. (heller..) Føler at jeg får så lite tid med dem, spesielt med Mia mor som enda er så liten. Hun legger seg jo klokka 19, så man får bare et par timer hjemme etter jobb før hun skal sove. Derfor er tidligvaktene mine gull verdt. Da henter jeg henne klokka 3, og vi bare koser oss! Har en sånn deilig dag i morgen..

Mia har lært seg å si AU.. hehe.. hun satt på gulvet i stad og sa au,au,au.. Når hun lugget tak i håret mitt så hun på meg og sa au.. hehe hun sier jo mange ord – og så har hun smakt masse nytt i det siste; agurk, mango, polarbrød (hun brekker seg av brødskive men polarbrød går ned) Hun smaker og sier nam nam til det meste. Er glad i mat i allefall og det er godt.

I helga er vi invitert i 2 bursdager, får se om vi rekker over begge. De er på søndag, så det kan bli litt hektisk men vi får se.Er jo koselig å treffe folk og spise kake

Det var litt fra meg og mine – ha en fortreffelig kveld!

Legg inn en kommentar