Mens vi venter på stormen..

4Bildet er tatt forrige helg – og da var det nydelig vintervær her nord, med sol i fjelltoppene. I dag så venter vi fortsatt på at stormen Ole skal komme, her blåser det friskt akkurat nå så vi får se hvor ille det blir utover kvelden..
Vi har stortsett vært innendørs i dag, har kun vært en snartur på butikken.. Mia har hatt besøk av Elida fra klassen, og gubben har nå styrt med sitt :) Har fått unna alt av husarbeid, middagen er spist og vi skal bare kose oss i uværet resten av dagen. Følger med på nyhetene da, siden det er ganske ille i Lofoten – der sommerhuset er..

Ellers har uka bare flydd avsted. Måtte gå fra jobb midt på dagen på onsdag da jeg fikk en telefon om at Mia ikke var helt i form, så jeg fikk hentet henne rett før hun skulle på sfo. Hun hadde vondt i hele kroppen, liketil i tærne. Hun hadde også fått ett sår på tungebandet som var hovent og litt blodfarget så på torsdagen holdt jeg henne hjemme slik at vi kunne dra til legen å sjekke hva dette såret var for noe. Han hadde aldri sett noe slikt før, så vi fikk beskjed om å pusse tennene godt og skylle med munnskyll etterpå og se det an noen dager… Har blitt litt bedre nå, så hun greier å spise igjen og var på skolen i går – og da var formen fin igjen.
5Se så fin mummikopp jeg har fått. Gubben hadde bestilt den til meg fra Kitchn uten at jeg visste om det. Koselig å bli overrasket på en helt vanlig ukedag:)

Så må jeg vise bilde av herlige Emilie – som overnattet hos oss forrige helg. Nå har hun begynt å «prate» med oss også, og det er så moro:) De har fått leie en leilighet nå, som er større og som er nærmere byen enn den de hadde. Kjempefint for dem, og jeg håper de trives der.
3

Nå skal jeg avslutte her, og gå å følge med på været.. ;)

Har dere merket stormen der du er?

4 kommentarer til “Mens vi venter på stormen..

 1. Caroline

  Hei:-) vet du hvilken dag han bestilte koppen? Eg bestilte 28 januar, å fikk mail for to daga sia at den va utsolgt på nett! Eg bestilte mer enn den å har betalt varan så det e så irriterende at dem ikke sende de andre varan mine før mummi koppen kommer på lager hos Kitchn igjen! Dem svare meg ikke på mail heller.. dårlig service..

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Han bestilte den 28 sir han.. klokka 14.20 står det på ordrebekreftelsen.. Har ikke bestilt noe derfra før men handle på kitchn i byen vanligvis..

   Svar
   1. Caroline

    å eg bestilte på formiddagen! fikk mail at dem venta in ny forsyning i uka som gikk no,men det har dem ikke fått, for det står tomt på nettsia.. synes dem burdte ha inne såpass mange når dem har tilbud at alle får..

    Svar

Legg inn en kommentar