Me & i – klesparty

c
I går kveld var jeg vertinne for ett me&i party, så tenkte vise dere noen bilder og fortelle litt om hvordan dette var. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen, fordi jeg ikke visste om dette var noe som folk ville komme på – og min omgangskrets er i grunn veldig liten – men jeg tenkte at jeg skulle gi det ett forsøk og prøve å få til ett party hjemme hos meg selv.
Annonserte bl.a på facebook i tillegg til å fortelle om dette selv, og responsen var laber. Nå fikk folk to uker på seg til partyet skulle være – så det er jo i utgangspunktet god tid. Dessverre er vi inne i en tid med mye foreldremøter og andre ting som opptar folk – og dermed kom det bare fem stykker.  I tillegg var min datter Mia Christine på 8 år hjemme, og kusinen hennes Tindra på 7 var også her.Likevel, det var kjempekoselig – og Tonje som var her og viste frem kolleksjonen var både engasjert og flink, og en veldig likanes person :)

Jeg er en person som ikke liker å bake – mest fordi jeg ikke eier tålmodighet, og da blir resultatet deretter. Jeg valgte å servere noe enkelt – som kjeks,sjokolade og litt frukt/grønt med dip.
f gJeg er veldig opptatt av spesielt barneklær – og fargene som me&i fører er helt i min smak! Herlig blanding i gul, brun,turkis og retro stil. Klærne strammer ikke, buksene har strikk regulering i livet og har lang ribbekant nede slik at de kan brukes lenge. Det er også få eller ingen knapper,glidelåser og slike ting som jeg vet min datter ikke er noe glad i;) Jeg vil at barna skal ha klær som ikke strammer, klær de kan leke i og de skal slippe å stå til pynt fordi de ikke tør å leke i frykt for å ødelegge klærne sine. Jeg føler at me&i oppfyller disse kriteriene – og nå når jeg i tillegg har fått kjent på stoffet – jeg er helt frelst!

b

eKlærne har og farger så man kan matche de – og hvor kult er ikke det?

Jeg har jo ikke vært borti dameklærne før – og heller ikke her ble jeg skuffet. Gode stoffer og klær som kan brukes selv om man er som meg – kortvokst og uten hofter.. hehe..  Fikk prøvd og sett klærne live – og det er klart at man får ett helt annet inntrykk enn hvis man bestiller på nett.
a

Det ble en del bestillinger hos alle sammen – det var moro å se hvor engasjert man blir, og hvor man kan kose seg med å komme sammen og snakke om en felles interesse. Klær & shopping!

Jeg bestilte meg nye jeans og en ny topp – og gleder meg til disse kommer i posten. I mens kan dere få se bilde av hvordan de ser ut: Skinny jeans og Butterfly sweater
j
Mia Christine fikk også velge seg ett par plagg – og hun valgte disse: Waves puffy top og  Flounce skirt  Det var så mye fint i blått hun ønsket seg – men det får vi ta neste gang :)
Det skal sies at de to småjentene satt som lys hele tiden og var veldig interessert når klærne ble presentert – og de var veldig opptatt av å kjenne på og prøve klærne. Jeg får ikke Mia til å se på klær i butikk – hun hater klesbutikker, så dette var midt i blinken for henne:)
hKlærne fra me%i koster jo litt mer enn cubus og h&m. Likevel anbefaler jeg disse – både pga kvalitet og at klærne ikke mister fasong/farge i vask. I tillegg er det jo moro å ha klær ikke alle andre har. Du kan nemlig ikke kjøpe disse i butikk, men bare via forhandler.

Å være vertinne var kjempe koselig. Jeg har allerede tenkt å booke enda ett treff før jul. Vil du også være vertinne, og ha slike treff? Da anbefaler jeg deg å lese her!

/innlegget er ikke sponset. Klærne jeg har kjøpt har jeg betalt selv/

4 kommentarer til “Me & i – klesparty

 1. Tonje Karlsen

  Hei Eva! Tusen takk for at jeg fikk komme å vise fram klærne og tusen takk for den fine omtalen. Var ett veldig koselig treff, og jeg gleder meg allerede til å komme til deg igjen ;) Varmer mitt me&i hjerte at klærne falt i smak <3

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Jeg har alltid vært fan av Polarn o pyret – nå har me & i fått samme plass i mitt hjerte også:) Herlige klær! Takk for at du kom :)

   Svar
 2. Silje Mari

  Har kjøpt to kjola til jentene fra me&i og va veldig fornøyd med dem. Godt tøy og fine farga

  Svar

Legg inn en kommentar