På bygda..

manndalen5

Jeg er ikke oppvokst i byen, men på landet. I den lille blå hytta på bildet har jeg vært mange ganger. Den tilhørte nemlig bestemor og bestefar og jeg har mange fine barndomsminner derfra.. Koselig å være tilbake på setra og bare la tankene fly tilbake i tid..

manndalen6Stille og fredelig, bare noen kuer som beitet på ett jorde lenger borte.. Fint vær og flott natur.. Lengter tilbake til livet på bygda, jeg er egentlig litt lei av bylivet men trives begge steder. Hadde det vært jobbmuligheter, skoler som ikke sto i fare for å bli nedlagt og slike ting så kunne jeg godt tenkt meg en liten gård på landet ett sted..

Denne helga besøkte vi pappa og samboeren hans som fortsatt bor i hjembygda mi. Mine søstre med familier var også hjemme. Det har vært kjempe koselig.

manndalen4Måtte ned å besøke mamma også, la en bukett roser ved graven hennes. Unge menneske, det er så urettferdig at du ikke fikk leve, fikk oppleve barnebarna dine. Tenk at du bare ble 39 år. Stygge sykdommen, måtte de finne en kur mot kreft. Mot all slags sykdom som tar unge mennesker bort fra jorden.. Ved siden av mammas gravsted ligger onkelen min. Han døde i 96. Og rett bortenfor ligger bestemor. Hun døde i 98. Tre tette dødsfall, alle var tunge å takle. Nå er det godt å være på kirkegården og hilse på, vanne blomster og luke litt. Tid til ettertanke.
manndalen2manndalen3
Vi tok oss en spasertur i det fine været. Jeg og gubben, Mia og Beate. (Lillesøsteren min) Prøvde å fange alle på ett bilde men gubben ble altfor lang så jeg fikk bare med beina hans. Begge jentene mine ligner på sin tante Beate. Og hun ligner på meg sier de som ser likheter..
manndalen1
manndalenHer er Mia Christine og søskenbarna Tindra og Ronja, pluss Beate i jordbærlandet. Lykke for jentene når tante vil være med.

manndalen8Mia slapper av på verandaen og spiser is..

manndalen7Dagens nydelige middag. Grillet ørret med masse godt tilbehør. Spiste oss altfor mett..  Anbefaler å grille fisk altså, det er mye bedre enn kjøtt spør du meg;)

Nå er vi hjemme igjen og har litt å pakke ut før kvelden. Så jeg får gi meg nå og gå bort fra pcen. Bildene dere har fått sett er mobilbilder. Orket ikke ta andre bilder denne gangen:)

Snakkes!

4 kommentarer til “På bygda..

 1. wendysinfamilie

  Der så det super koselig ut. Hei og hallo evigheter siden jeg har sitti på pc en nå men forsøker meg litt nå fremover håper jeg :)
  Har flotte barndomsminner fra ett slikt sted i valdres , herlig

  Svar
 2. camillasphoto

  Trives godt i byen eg og, men savne roen og stillheten som e i bygda… Ønske meg et hus med litt plass rundt ;) sikkert for at eg e fra landet og e vokst opp led litt tumleplass :) va en koselig helg:):)

  Svar

Legg inn en kommentar