Da var det helg!

image

Bildet er tatt torsdag da barnehagen der jeg jobber var på lysmarkering og mørketidsfest.
image

Her er lyktene barna hadde laget og de lyste så fint i mørket.
image

Jula har kommet til storgata.. Mye spennende å se for de søte små:)

I går og i dag har jeg vært på kurs. Det var interessant og vi lærte mye nytt. Nå gjelder det bare å ta det i bruk på jobb. Kjedelig å jobbe på en lørdag men vi jobbet inn planleggingsdagen den 2 januar så det var jo egentlig greit.

Nå har vi akkurat spist middag og jeg ligger henslengt i sofaen og tenker på alt jeg burde gjort i stedetfor å ligge her å sløve.. Jaja husarbeidet går vel ingen vei om jeg ligger her litt til.

Mia har ikke vært helt i form i dag. Vondt i hodet og slapp. Har spist dårlig og helst vil ligge på sofaen. Men hun spiser litt lørdagsgodt nå så vi får se da om det blir litt bedre med sukker i kroppen. 
image

Det har kommet masse snø det siste døgnet så gubben har nok å henge fingrene i. Hehe :) Det er nok snø nå synes jeg.

Bildene er hentet fra min instagram. Lillebolla heter jeg der.

Hva har du gjort i dag?

Legg inn en kommentar