God service – Villervalla

3Jeg har jo lenge vært på jakt etter regntøy til jentungen, og søkte litt på nettet om jeg kunne finne ett fint sett i rett størrelse, farge og med regnbukse uten seler. Det fant jeg på Villervalla. Klikket varen inn i kurven, og da fikk jeg beskjed om at ordren var i orden og skulle behandles så snart som mulig.. Like etter kom beskjeden om at de var utsolgt for regntøyet i den fargen og størrelsen, men at de spanderte portoen på resten av ordren min som plaster på såret..

Så var jeg innom Villervalla noen uker senere – og så at de nå hadde regntøyet inne. Jeg klikket inn varen og fikk samme beskjed – ordren var ok og skulle behandles snarest. Som sist kom kontrameldingen – beklager men de var utsolgt. Deretter fikk jeg en mail om at de beklaget så mye at dette skjedde igjen og at de hadde glemt å fjerne varen fra nettbutikken. Siden de hadde forårsaket mye rot ville de sende meg en gratis lue uten at jeg hadde bestilt noe annet denne gangen;) Det synes jeg var god service! Jeg sa at jeg ønsket meg en lue i rosa farge til jentungen og i dag kom den i posten!

Den var kjempefin!
1 2TUSEN TAKK VILLERVALLA!

Må bare vise ett bilde til av Mia Christine – i genser fra Villervalla:
wpid-20130921_125322.jpg

Har du vært innom nettbutikken og sjekket ut hvor mye fint de har? Anbefales virkelig! Har laget en liten collage på mine favoritter hos dem:

4

Legg inn en kommentar