For noen herlige dager!

32Ja, nå har vi virkelig fått smak av sommeren hos oss. I to uker har vi hatt temperaturer over 20 grader i skyggen! Gjett om vi nyter det!! Her er gårsdagens lunsj,bestående av frukt og bær.. Noe annet fikk vi ikke i oss, for vi er overhodet ikke vant med så mye varme på en gang.. :P

29

28

31

Så det ikke godt ut?

Når Mia kom hjem fra skolen så var hun helt utslått av varmen, så da ble det is for å kjøle seg ned og etterpå så gikk vi en tur ut,og fant oss en plass i skyggen for å tegne litt med kritt på asfalten..

33

34 35

Har tegnet paradis, og innsatsen er det ingenting å si på i allefall.. :)

36

Når gubben kom hjem fra jobb så dro vi til svigermor og spiste nydelig kveite til middag. Helt fantastisk godt med fisk etter mange middager med kjøtt;) Ble is til dessert der også, og vi kom hjem rett til Mia sin leggetid. Hadde tidligere fått melding fra en kollega om jeg ville være med på tur på kvelden, så jeg tok med meg kameraet og dro i halv ni tiden. Vi gikk opp til ett vann her vi bor, og brukte vel 3 timer på turen. Var så fint ute at jeg gikk i shorts og t skjorte, og det var ikke kaldt i det heletatt:) Bilder fra den turen kommer i ett annet innlegg.

Jeg har brukt to egenmeldingsdager fra jobb nå. Tenkte det var bedre enn å gå i sykemelding hvis jeg skulle presset meg mer. Skulderen er vond, men jeg har ikke tatt smertestillende i dag (bank i bordet!) så er jo bedre av å ikke belaste den i løpet av dagen..

Håper dere og har fint vær,og koser dere i varmen:) Hva spiser du i varmen?

2 kommentarer til “For noen herlige dager!

Legg inn en kommentar