Leieboeren

7

Ja, for det er det vi kaller henne nå, måken som har laget rede og lagt egg i blomsterpotta på verandaen vår.. Hun har sittet der den siste uke, og reagerer ikke så mye på at vi er der. Har tatt noen bilder av henne, og så nært tror jeg aldri jeg har vært en måke før.. Rundt en meter unna bare..

10Her er redet hennes med egget oppi..

11

12

13

14

19

20

21

9

Vi tenker å fjerne redet og egget før det klekkes, siden vi av erfaring vet at måker stuper i hodet på folk når de nærmer seg ungene deres. Foreløpig godtar den oss, den skriker ikke på oss, og vi får være ute på verandaen mens den ligger i blomsterpotta.. Tror rugetiden er en måned, og den har nå ligget der ei uke.. 7 åringen vår synes dette er veldig spennende og følger med på hva som skjer der ute – hver morgen er hun å skjekker om måken fortsatt er der;)

Har du opplevd å få måkerede så nært innpå dere? Gikk det evt bra?

2 kommentarer til “Leieboeren

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Nå har vi fjernet blomsterpotta, det ble litt intenst her i sta – når den ikke lenger ville ha oss ute i lag med seg;)

      Svar

Legg inn en kommentar