Lofoten

Sist helg var vi i Lofoten, fire dager med idyll på landet. Terapi for kropp og sjel, tid til hverandre og ikke minst komme seg bort fra byens jag og mas..

Jeg lengter allerede tilbake, og har så smått jula i tankene.. Får se hva det blir til etterhvert – jeg har iallefall laaaang juleferie i år:) Tenk at jeg ikke trengte ta smertestillende der nede, det var FIRE dager UTEN ibux eller paracet!Ingen hodepine, ingen skuldersmerter.. Må være ny rekord. Tror man bare senker skuldrene for alt som skulle vært gjort, og alt man burde gjøre – og bare greier å slappe helt av.

Vi kom ned til iskaldt hus, bare 4 grader INNE! Og frosent vann.. Ikke helt tatt med i beregningen, men det gikk nå bra likevel. Ble ingen tannpuss første kvelden da, siden vi kom frem rundt midnatt.. Ungene krøp ganske fort til køys,med ullundertøy og boblejakke og lue på under dyna! Vi fyrte opp i ovn, så det ble litt lunk i huset og når jeg la meg i 03 tiden så var det blitt litt varme:)

Fikk henta oss litt vann dagen etterpå, og så var gubben borte ved sjøhuset og knakk opp rørene slik at vannet fikk renne igjennom – og i løpet av lørdagen kom vannet tilbake! Lykke!

Var fint vær, med noen få plussgrader på dagene, men frosten kom utover natta og dette bildet er tatt på morgenen der frosten enda ligger på veien..

Vanndråpene er frosset fast i bærene..

Sjøhuset, eller naustet som tilhører gubbens tante med familie.. Var utfor her vi var å hentet oss vann.. :) De har ett eget vannrør, og der var det ikke frosset..

Det er bare så vakkert i Lofoten..

Mia hadde fått fri fra skolen, men hadde med seg lekser,slik at hun ikke blir hengende etter de andre. Her er det bokstaven A som gjelder. Hun er kjempeflink, om jeg får lov å skryte litt..

Ellers gikk dagene til perling og kortspill..

Ja, også var vi jo i fjæra da, og der fant vi en sjøstjerne som lignet veldig på Patrick i Svampebob firkant.. Eller?

Det ble tatt enda flere bilder med mobilen, men har ikke tømt det enda, mulig det kommer ett nytt bilderas om ikke så lenge. Det regna godt den dagen vi kjørte hjemover. Og så begynte det å snø da vi var ett par timer hjemmefra. Men gikk fint da, brukte 6 timer. Ingen problem med å kjøre, ungene koser seg i bilen selv om de ikke sover.. Eller, tenåringen sover – Mia synger og skravler og vil ha med seg alt som skjer.. hihi..

Har du vært i Lofoten?

 

6 kommentarer til “Lofoten

 1. thile

  Så herlige dager, vennen :-) Skjønner oppholdet er en lise for kropp og sjel, og for alle dine onder …herlig det, Eva ♥
  Underbare bilder.
  Nei, jeg har aldri vært i Lofoten:/
  Klem

  Svar
 2. Tove

  Kjempe flott å få følge dere gjennom helga. Nydelig plass dokker har. Og nei, jeg har ikke vært i Lofoten. Men har en sterkt ønske om det da. Og da er Digermulen blitt et ønsket mål. Gleder meg til resten av raset.

  Svar

Legg inn en kommentar