På natta..

Syntes bildet passet så fint, nå når jeg sitter her på natta og skriver.. Hadde egentlig tenkt å legge meg tidlig, men ting går ikke alltid etter planen.. Så sånn er nå det.
Helga har bare fløyet avgårde, uten at vi har gjort så forferdelig mye. På lørdagen hadde Mia besøk av Victoria, de lekte og styrte hele dagen, mens gubben bygde platt på utsiden av huset.. Hva jeg gjorde? Hmm.. løp litt til og fra og hjalp til med platten, innimellom stekte jeg rømmevafler og ryddet litt.. Handling ble det også, måtte jo ha gooodis! Så var det jo mgp junior i lag med jentene våre på kvelden.. Ble sent på Mia da, for hun fikk lov å se på hele sendingen. Kos det og da, og ikke måtte stresse i seng..Hun var veldig fornøyd med de som vant:)

I dag sov hun til 9.20 og etter litt tv titting og frokost,dro vi på besøk til søsteren min og hennes familie. Vi så ikke så mye til Mia når vi var der for hun og Ronja lekte så og si hele tiden. Vi bestilte pizza fra Yonas, og dro ikke hjem før etter barne tv. Mia var så heldig å arve tre poser med klær etter Ronja, masse uteklær,ull og fleece som var midt i blinken nå når høsten nærmer seg! Supert å arve – tusen takk!

Hjemme igjen var det egentlig bare tid til legging, og matpakker – og så har jeg vaska klær og noen kasseroller, stablet i oppvaskmaskina og enda litt til.. og skal bare noe hele tiden..hehe..

Mia har hostet litt, og klaget på halsen nå på kvelden, så er spent på hvordan formen er i morgen. De har vært syke hos min søster den siste tiden så kan hende hun har blitt smittet der, men håper det beste!

Det var litt om vår helg – nå bør jeg komme meg i seng, er jo jobb i morgen! Bare noen få timer med søvn, før man må komme seg opp og ut av døra.

God natt!

Legg inn en kommentar