Familieselskap

feiringkrone
Da var første bursdagsfeiring over, og bursdagsbarnet har gått å lagt seg.Hun var veldig fornøyd med dagen, og har kosa seg masse. Denne krona fikk hun i barnehagen i dag:)

Hun er jo super tålmodig, og ventet med å åpne pakkene fra oss. De lå fremme men hun ville vente til pappan og var kommet fra jobb før hun pakket opp. (Hun kom hjem fra barnehagen klokka to, og selskapet begynte klokka fem..)
feiring1

feiring2
Akkurat det hun ønsket seg mest i hele verden! Ett Petshop fly! Gjett om hun var fornøyd med den pakken, som var fra oss her hjemme. I tillegg tikk hun sparkesykkel av storesøstrene, og noen små petshop figurer + en tunika og tights.

feiring3
Bursdagskaka – Brownies,formet som ett hjerte..

feiring4
Venter mens bursdagssangen blir sunget..

feiring5
Og så blåser hun ut lysene..

Her er noen av de andre gavene hun fikk:

feiring6

feiring7

feiring7jpg

gaver

gaver2
+ at hun fikk 300 kr

Hun var så opptatt av å leke at hun helt glemte å spise noe av godteriposen hun hadde fått.. Hadde laget til alle barna som var her. Søskenbarna hennes, tantene og onklene, og besteforeldrene + gudmor feiret i lag med oss i dag. På lørdag er det barneselskap i lag med vennene i barnehagen.

Hun gleder seg til å komme hjem fra barnehagen i morgen og fortsette å leke med alle de nye flotte tingene sine.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar