Hurra for -nille!

Etter å ha lett rundt i flere butikker for å finne passende bursdagstema til snart seksåringen, som ikke er speseilt interessert i prinsesser, Hanna Montana eller High school musical (for å nevne noen) så fant vi endelig noe hun falt for på -nille.
nille1
Søøøte kattepuser! Jenta mi elsker katter, og synes disse var veldig søte – og hun ville gjerne at vi skulle bruke dem i bursdagen hennes!

nille2

nille3

nille4

Var de ikke flotte?

Vet ikke helt hvorfor Mia Christine er så glad i katter, men det kan være siden hun er allergisk mot dem og vet at hun ikke kan få en levende katt noen gang. Hun har flere kosedyr, som er katter – og hun elsker klær med katter på :) Derfor var det befriende å kunne finne dette bursdagssettet på -nille. Det bugner jo over av Disneyprinsesser og slikt overalt ellers og når man ikke liker de så godt,så var dette ett nydelig alternativ!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar