Dagens..

..mobilbilder..
CameraZOOM-20120327135536354
Påske egg – min favoritt!!

CameraZOOM-20120327173902711
Starbucks iskaffe

CameraZOOM-20120327135758119
Femåringen fikk en leke katt hos tante..

CameraZOOM-20120327135638199
Femåringen leker med lego..

Jeg har vært på tidligvakt i dag – så var det på sykehuset for å få kortisonsprøyte nr 2 i skulderen. Jeg tok med meg Mia fra barnehagen når jeg dro, så jeg skulle slippe å dra het dit igjen for å hente henne.. Min søster ble med på sykehuset og passet Mia mens jeg var inne hos legen. De satt på kafe og spiste is. Mia fikk en leke katt,som hun har døpt Lady.
Trenger vel ikke si at Mia elsker katter og andre kosedyr!

Får veldig vondt etter sprøytene, blir svimmel og svett.. Så kaffe og cola hjalp godt på.Dro til søsteren min, så kom min andre søster også dit. Vi drakk kaffe, og så laga vi middag sammen. Mia lekte med Ronja (kusinen) hele tiden, hun ville ikke dra.. Nå har hun dusjet, og sitter å spiser kveldsmat. Forran tv’en. Vi misset barne tv i dag nemlig..

I morgen er det 6 års kontroll på helsestasjonen. Men først en ny tidligvakt. Torsdag skal Mia til Elea etter barnehagen. Jeg skal handle inn til påske eggene. Dagene flyr. Fredag har jeg enda en tidligvakt – og så er det PÅSKEFERIE!*

Nå skal Mia i seng. Gubben er i garasjen og pusker med bilen. Tenåringen er ute. Jeg skal spise SJOKOLADE og slappe av forran tv’en!!! Ha en fin kveld!

Ps: Jeg har foressten ett sett med TROLL regnbukse uten seler/jakke/sydvest til salgs kr 200. (mørk rosa) Og Mørkeblått skogstad fleece jakke og bukse, str 116. Kr 100.  + Lindex jakke, med mørkeblå blomster kr 75.
Alt er brukt på ett barn, ingen hull eller synlig slitasje. Kan legge ut bilder om ønskelig..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar