Lille Apekatten min..

Bildet er tatt i sommerferien..
apekatt
.. har vært veldig sliten etter å ha vært to dager i barnehagen denne uken..

Der er det full rulle fra ca halv ni til halv fem (har jobbet to seinvakter) og hun har virkelig fått kjørt seg om dagen. I går kveld forlangte hun å legge seg klokken 19, og hun sovna nok før jeg var oppe i stua igjen. Hun hoster jo en del på natta, men sov vel i 12 timer eller sånn..Dog litt urolig, men stortsett i allefall.  I dag sloknet hun klokka 20, men det var fordi vi hadde besøk at hun kom litt seinere i seng. Hadde sikkert sovnet rett etter barne tv om hun hadde fått lov.. Hun slet med å holde øynene åpne da hun fikk se på tv mens vi lagde middag.. Men hun koser seg, og har det fint med ungene i barnehagen – og i morgen får hun litt kortere dag da jeg har tidligvakt. Hun blir levert rundt klokka ni, og vi er ferdig klokka 15. MEN, så skal hun i bursdag til Victoria fra fem til sju, så hun blir nok kjempesliten i morgenkveld også;)

apekatt.1

Må jo også fortelle at hun har vært fri for eksem hele sommeren, og vi har ikke trengt å smøre med fuktighetskrem en gang! Kan dette være slutten på eksemperioden? Kan hun ha vokst det fra seg? Jeg håper det! Hun har slitt med eksemen siden hun var baby, og har hatt så vondt med åpne sår, og vi har smurt og smurt – hver eneste dag i over fem år.. Tenk om det er borte nå?
har tenkt på om det er havlufta som har gjort det, sommerhuset ligger praktisktalt i fjærsteinene, hun har bada i havet også..

Hun har tilogmed hatt kontakt med katt uten å få utbrudd, da vi var hos min bestefar så kosa Mia med katta hele tiden mens vi var der, og ingenting skjedde, ikke tørr hud, ikke røde blemmer slik det har brukt å være.. Katt har vært det hun har reagert mest på.. Mia elsker katter, hun har vil gjerne ha kattekosedyr hvis vi er på lekebutikk, hun vil ha klær med katter på.. Hun leker katt og vil bli malt som katt med ansiktsmaling, så om hun nå tåler katter så er det jo lykken for henne:)

Apropos katter, var ikke denne søøøøt?
katt
Fant den på H&M, men de var utsolgt i Mia sin størrelse.. De hadde 110 og 128 igjen bare Trist fjes  Hun bruker jo 116.. Håper de har flere på lager, for sånn vil jeg kjøpe til henne. Gidder ikke bestille på nettbutikken heller, for da kommer jo portoen i tillegg, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet å vente.. Liker disse kjole/tunikaene, de er så lette og fine:) Å ikke minst, den var ikke rosa.. Mia elsker rosa, men når det gjelder katter så er ikke det nøye om det er andre farger..hehe..

Jaja, ellers så har jeg funket fint på jobb, tross 4 seinvakter denne uka. Skulderen klarer seg bra,men jeg er veldig forsiktig og løfter ikke mer enn jeg må. Var helt uten smertestillende i går, men i dag måtte jeg hive innpå en ibux for å ta hodepinen da den kom sigende.. Gikk fort over da, tror jeg var heldig som tok den med en gang. Jeg vet jo det ikke nytter å vente for å se om det går over – for det gjør det jo som regel ikke. Det blir bare verre og verre dersom jeg ikke tar noe mot den..

Nå er det snart senga på meg, tror det skal være godt å legge seg tidlig i dag. Klokk ahar jo vært over midnatt de andre kveldene og da er det tungt å våkne på morgenen.. ;)

Ha en fin kveld,
-Lillebølla

Legg inn en kommentar