Fredag og helg

slitenmia
En sliten Mia Christine, etter å ha vært i bursdagsfeiring hos en venninne.(mobilbilde)

Denne uka har gått fort. Jeg har begynt å jobbe igjen. Var jo sykemeldt i tre uker pga skulderen, men etter en kur med napren (betennelsesdempende) er jeg så mye bedre at jeg fant ut at det var like greit å begynne for fullt igjen.. Det har vært hektisk men har gått kjempe bra. Mia har hatt en ganske slitsom uke, det har vært ett eller annet nesten hver dag etter barnehagen.

Tirsdag var hun i bursdag hos kusina si,Tina som fyller 5 år på sommeren. De feiret den nå, før alle drar på ferie. Selskapet var på Lekeland, så der koste Mia seg masse. Etter 2,5 time med leking (herjing) så sovnet hun rimelig fort på kvelden.. Onsdagen ble hun med Victoria hjem fra barnehagen. De hadde bakt sjokoladekake og lekt masse. De hadde tilogmed dusjet sammen..hehe.. Mia elsker å være der, hun vil helst ikke hjem når vi skal dra.. I går var det bursdag hos Thea, som går i samme barnehage. Der fikk de prinsesse kroner og gavepose og det var veldig stas. Mia sovnet i det jeg gikk opp trappa etter å ha lagt henne:P

I dag har hele basen til Mia vært på fjelltur. De gikk opp på Fløya, og spiste lunsj der. Turen tok fire timer..(sånn ca) Det er en ganske lang tur for små føtter, men det gikk veldig bra. Mia var sliten da vi skulle dra hjem.. Likevel traket vi enda en time i byen mens vi venta på bussen hjem..hehe.. Nå sitter hun å ser på tv, sier hun skal sitte der til det blir kveld:P

Jeg skal på mr på sykehuset i dag. Rart å få time på en fredagskveld ,men skal bli godt å bli ferdig. SVigermor kommer hit å passer Mia så lenge. Gruer meg til timen. Ikke for å ligge i det «røret» men til om de finner noe skummelt.. Jeg er redd for at det er noe der.. Huff.. vil helst ikke tenke på det.Det må jo bare gå bra.. Håper at det bare er vanlig slitasje og ikke noe annet.. Krysser fingrene for det.. Oppdaterer sikkert i morgen..

Nå er det middagslaging på programmet..Enkel og usunn mat i dag. Ostepølser i brød:P Mia som fikk bestemme.. Smilefjes med åpen munn

Ha en fin kveld,
-Lillebølla

Legg inn en kommentar